Meteen naar de content

Betaal later met Klarna

Klarna

  Retourbeleid

  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u deze gewoon terugsturen.

  Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?


  Als u niet tevreden bent met de door u bestelde goederen, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Vraag om een retourformulier op support@ladove.nl en stuur het ingevulde retourformulier met de zending mee. Als het formulier niet is ingevuld, kunnen wij de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

  Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling of omruiling moet het geretourneerde product in de oorspronkelijke staat verkeren met de labels en etiketten eraan vast. Het product mag geen gebruikssporen vertonen. Wij behouden ons het recht voor de terugzending van goederen te weigeren als wij vermoeden dat de goederen buiten onze schuld zijn gebruikt of beschadigd.

  Terugbetalingen


  Na ontvangst worden de goederen zo snel mogelijk omgeruild of wordt het aankoopbedrag binnen 3 dagen op uw bankrekening teruggestort.

  Vertraagde of geen terugbetalingen


  Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening en neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij. Het kan enige tijd duren voordat de terugbetaling officieel wordt gepost. Neem dan contact op met uw bank. Het duurt vaak enige tijd voordat de terugbetaling wordt gepost. Als u dit alles heeft gedaan en nog steeds geen terugbetaling heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

  Wat zijn de voorwaarden voor het retourneren van mijn bestelling?

  U moet de kosten voor het terugsturen van uw bestelling betalen. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

  Verplichtingen voor de verwerking van de aangifte


  - Producten zoals ondergoed, lingerie, kousen, verzorgingsproducten zoals haar- en huidproducten en persoonlijke producten zijn uitgesloten van het retourrecht bij ladove. Dit heeft te maken met de hygiëne en met het feit dat persoonlijke producten niet mogen worden doorverkocht. Deze producten kunnen niet worden geretourneerd en worden niet in aanmerking genomen.
  Gepersonaliseerde producten kunnen ook niet worden teruggestuurd, omdat ze niet kunnen worden doorverkocht aan andere klanten.


  - Voeg een traceercode bij de retourzending. Als u dit niet doet en wij uw retourzending niet ontvangen, kunnen wij helaas uw aankoopbedrag niet terugbetalen.
  E-mail een foto van de traceercode op de dag van verzending.


  - Het retourformulier moet worden uitgeprint en bij het pakket worden gevoegd.
  - Het product moet in ongebruikte staat worden opgestuurd.
  - Het product moet in de originele verpakking worden geleverd.
  - Het product wordt gecontroleerd op eventuele door de klant veroorzaakte schade en een door u beschadigd ingezonden product wordt niet geaccepteerd.


  Let op: Als u een 1+1 gratis aanbieding heeft ontvangen en een van de producten heeft gebruikt, is het niet mogelijk de andere te retourneren. Dit is omdat het een gecombineerde aanbieding is en om misbruik van dergelijke kortingen te voorkomen. 
  Uw bestelling annuleren
  Het is alleen mogelijk uw bestelling binnen 5 minuten na plaatsing te annuleren. U kunt dit doen door ons een e-mail te sturen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar support@ladove.nl

  Waarom lukt het niet na 5 minuten?
  We werken met een automatisch bestelsysteem. Dit betekent dat wanneer u uw bestelling plaatst, ons backendsysteem deze onmiddellijk doorstuurt naar het magazijn waar uw pakket zo snel mogelijk wordt klaargemaakt en verzonden om de levertijd te verkorten.

  Geen Automatische Retour bij Weigering aan de Deur

  Bij Ladove begrijpen we dat er situaties kunnen zijn waarin een klant een pakket weigert bij levering. We willen ervoor zorgen dat onze klanten volledig op de hoogte zijn van ons retourbeleid met betrekking tot geweigerde zendingen. Daarom willen we verduidelijken dat het pakket niet automatisch wordt teruggestuurd naar ons magazijn als het bij de deur wordt geweigerd.