Meteen naar de content

Betaal later met Klarna

Klarna

  Track and Trace

  Beste klant,

  We zijn verheugd u te kunnen informeren dat we een functie hebben toegevoegd aan onze website waarmee u uw pakket kunt volgen en de actuele status ervan kunt controleren. Om gebruik te maken van deze service, kunt u terecht op onze website op het volgende adres: https://www.cne.com/English/.

  Zodra u op de website bent, volgt u eenvoudig de onderstaande stappen om uw pakket te volgen:

  1. Ga naar de startpagina van onze website.
  2. Klik op het tabblad "Track My Package" (Mijn pakket volgen) bovenaan de pagina.
  3. Voer het trackingnummer van uw pakket in het daarvoor bestemde veld in. Het trackingnummer is meestal te vinden op uw verzendingsbewijs of in de bevestigingsmail die u hebt ontvangen toen uw pakket werd verzonden.
  4. Klik op de knop "Track" (Volgen) om de trackinginformatie van uw pakket op te halen.

  Zodra u op "Track" klikt, wordt de meest recente locatie en status van uw pakket weergegeven, samen met de verwachte leveringsdatum. U kunt deze informatie gebruiken om uw pakket te volgen en ervoor te zorgen dat het op de juiste bestemming aankomt.

  We hopen dat deze functie uw winkelervaring bij ons nog beter zal maken. Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft bij het volgen van uw pakket, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om u te helpen.

  Met vriendelijke groet, Het team van Ladove